Tour

VIENË DHE BUDAPEST 249 EURO - 01 GUSHT 2018

Dita 1: TIRANE- ZAGREB. Procedurat e kalimit te kufirit. Ndalesa per pushime gjate rruges. Mberritja, akomodimi ne hotel ne Zagreb Kroaci.                           

Dita 2: ZAGREB-VIENE. Pas mengjesit ne hotel tur panoramik ne Zagreb, qendra e se ciles eshte pjese e UNESCO-s dhe nisja per ne Viene. Ndalesa per pushime gjate rruges. Mberritja akomodimi dhe hotel ne VIENE. 

Dita 3: VIENE. Pas mengjesit ne hotel vizite me guide e qytetit te Vienes: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit, Stefanplatz,Muzeu Kryesor, Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve, Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve. Akomodimi ne hotel VIENE.

Dita 4: VIENE -BUDAPEST. Pas mengjesit ne hotel udhetimi vazhdon drejt qytetit Budapest-it. Ndalesa rruges ne BRATISLAVE  Vazhdimi I udhetimit, mberritja dhe akomodimi ne hotel ne BUDAPEST..

Dita 5: BUDAPEST-TIRANE. Pas mengjesit Turi i Budapestit: Sheshi i Heronjve, Keshtjella dhe Kisha e Mateusit, Ndertesa e Paralamentit.  Ndalesa rruges per pushime dhe procedurat e kalimit te kufirit. Perfundimi I programit. Mberritja ne Shqiperi.


CMIMI PROMOCIONAL PER PERSON: 249 EURO MIMIMUMI I GRUPIT 40 PERSONA


PERFSHIN:          Udhetim vajtje-ardhje me autobus me ajer te kondicionuar,  4 nete hotel me mengjes ne dhome 2,3, tour lider gjate gjithe udhetimit dhe  guide ne Viene,  tur panoramic/shopping ne,Bratislave, asistencen e agjencise, siguracion shendeti ne udhetim.single suplement  90 euro...

NUK PERFSHIN:  Hyrjet dhe vizitat, drekat, darkat, pijet, bakshishet dhe GJITHCKA QE NUK PERMENDET ne rubriken “PERFSHIN”.

">

 

SHENIM:                 Agjencia nuk merr persiper orarin e mberrtijes ne hotele si pasoje e vonesave neper pikat doganore, bllokimet e rrugeve per nga autoritetet e shteteve perkatese dhe cdo arsye qe nuk varen nga agjencia. Gjithashtu agjencia nuk mban pergjegjesi per kthimin e qytetareve ne pikat e kalimit te kufirit. Ne te gjitha rastet pagesa e plote e paketes 249 euro eshte e pakthyeshme.

 

Online Reservation

ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ В АЛБАНИИ

PRESENTAZIONE DI ALBESCRUISES

VERSION EN ESPAÑOL