Tour

VALBONE DHE THETH I REKOMANDUAR NGA KOMPANITE E HUAJA SI TURI I VITIT 2018.

VALBONE DHE THETH I REKOMANDUAR NGA KOMPANITE E HUAJA SI TURI I VITIT 2018.
 
Dita 1
 • Tirane-Koman (autobus)
 • Koman-Fierze (traget)
 • Fierze-Bajram Curri-Valbone (autobus). Ndalesa ne disa nga pikat me te bukura te lugines
 • Akomodim ne hotel dhe darke
 
Dita 2
 • Valbone-Ujvara-Theth ecje dhe udhetim me kuaj
 • Ndalese ne Rrogam dhe piknik prane Krojeve
 • Akomodim dhe darke ne Bujtine
 
Dita 3
 • Visite tek Ujvara e Grunasit dhe piknik.
 • Udhetim me fouristrada Theth-Tthore
 • Udhetim me autobus Tthore-Tirane
 • Nje visite panaromike Perendim ne Shkoder
 • Arritja ne Tirane

Cmimi nga 99 euro ne varesi te numrit (minimumi 8 persona)

Nisja nga Tirana cdo te premte ora 05.00 ne mengjes

 

Online Reservation

ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ В АЛБАНИИ

PRESENTAZIONE DI ALBESCRUISES

VERSION EN ESPAÑOL