Tour

UDHETIM NE LONDREN MAGJIKE - 1350 euro

UDHETIM  NE  LONDREN  MAGJIKE (Londer ,Oxford dhe turneu i WIMBLEDON)….05.07.2018

Dita 1: Tirane –Londer .Arritja ne Londer. Kryerja e procedurave ne kufi. Transferta ne hotel me 3***. Tur i shkurter informues ne zonen e hotelit.

Dita 2: Programi: Exploroni Londren, tur me guiden ne gjuhen shqipe.

Intenerari: Westminster Abbey, Buckingam Palace (pallati i Mbertereshes), Shekspire Globe, Tower of  London (kulla e Londres), St.Paul’s Cathedral (kisha e st.Paulit), Covent Garden, London Eye (syri I Londres), Big Ben,  Parlament,  Downing Street (Bursa e Londres), Trafalgar Square (  Sheshi I luaneve), Leicester Square,  Picadilly Circus,  Madame Tudsad’s (Muzeu I  figurave boterore). Kthimi ne hotel.

Darka e lire.

Dita 3: Tur informues ne Oxford Business College. Leksion nga partneret per kolegjin, per historine brilante te qendres universitare nr 1 ne bote. Pasdite ..ndjekja e nje ndeshje ne WIMBILDON (pagesa extra).

Dita 4: Rreth ores 11:30 Cruise ne Tamiz, duke soditur Londren nga syri I Londres ne Grenwich. Kthimi ne     hotel. Turi: Londra naten, dhe hyrje e organizuar ne club nate ne zonen me te populluar te LONDRES. (Picadelly)

Dita 5: Londer – Tirane (perfundimi I programit te Londres)


Cmimi 1350 EURO / person

Minimumi i grupit 15 persona (Me marreveshje udhetimi behet edhe per me pak persona)

Dokumentet dhe pagesa kater jave para udhetimit)  TURI PASARDHES 15.08.2018


TURI PERFSHIN                                                                NUK  PERFSHIN

 • Udhetimin me avion                                                              
 • 4 nete ne hotel me 3 ***                                                   Pagesen e vizes
 • Turin me guide ne Londer ne gjuhen shqipe.                   Hyrjet ne muze
 • Turet ne Oxford me guiden me gjuhen shqipe                 Gjithshka qe nuk shkruhet perfshin

  *Shoqerues gjate udhetimit                                              Dhoma teke 350 euro..total 1350 eur
 • Shetitje me cruise ne lumin Tamiz ..

PROCEDURAT DHE DOKUMENTACIONI

 1. Fotokopje pasaporte biometrike plus fotokopje pasaportave te meparshme nese klienti ka pasur ,fotokopje vizash,vulash per hyrjet ne shtete te ndryshme
 2. Vertetim pune / Nipt per biznesmenet
 3. Certifikate  familjare shumegjuheshe
 4.  Ekstrakt banke te tre muajve te fundit dhe te ndonje familjari nese nuk ke shume te ardhura.
 5. Fotkopje e librezes se sigurimeve shoqerore e gjashte muajve te fundit.
 6. Mandat banke per pagesen e turit(e rimbursueshme)
 7. Pyetesor i plotesuar nga cdo klient

Per  ENKELEJDA SELIMAJ/ALBES CRUISES NR.425766528  BKT  NR.NIPTIT L32123003A

Dokumentet duhet te jene te perkthyera ne anglisht

Mund te sillni edhe certifikata pronesie,dyqanesh,vilash shtepish etj


Pagesa e vizes dhe kryerja e procedurave nga zyra jone eshte  230 Euro (e pakthyeshme).

 *JU LUTEM TE APLIKOJNE PERSONAT QE KANE VETEM QELLIME TURIZMI..!!!

*Shenim i rendesishem: Shoqeria merr persiper transport, hotel, realizim programi, proceduren e vizave por jo realizimin e vizave dhe rimburson pagesen totale te pagese e marre si parapagese brenda dy javeve  nga dita e refuzimit ne ambasade nese ndodh kjo, per faktin e balances me partnerin.

*Ne rastin e marrjes se vizes nuk rimbursohet asgje nese anullon udhetimin.

*JU LUTEMI LEXOJENI ME KUJDES KETE PROGRAM!DUHET TE JENI  TE SAKTE NE PLOTESIMIN E PYETESORIT.SAKTESIA NE PLOTESIMIN E DOKUMENTAVE ESHTE SHUME E RENDESISHME,PASI AUTORITETI QE VENDOS PER VIZEN ESHTE AMBASADA ANGLEZE NE VARSHAVE E CILA I SHEF ME KUJDES..

Online Reservation

ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ В АЛБАНИИ

PRESENTAZIONE DI ALBESCRUISES

VERSION EN ESPAÑOL