Tour

AROME PRANVERE NE SELANIK 4-7 MAJ

Dita e pare: Takimi i pjesemarresve ne oren 06:00 dhe nisja drejt Selanikut. Gjate udhetimit ndalesa te shkurtra per pushim dhe kafe. Mberritja ne Selanik dhe akomodimi ne hotelin e prenotuar. Ne mbremje shetitje ne sheshin kryesor te qytetit “Aristotel “ dhe darka.

Dita e dyte: Mengjesi ne hotel. Vizitat ne Selanik fillojne me Kishen Bizantine te St. Demetrios, Manastirin e Davidit , Kalane e qytetit (Eptapirgiou Street) ku pamja duket magjepsese, Pallati I Galerius, Kishen e St. Sofias, Muzeu i kultures Bizantine, Muzeu arkeologjik, Kulla e Bardhe dhe nje pjese te kohes dedikuar pazarit qendror te qytetit “Ancient Agora”(shoppingne nje nga qendrat tregetare te Selanikut). Pasdite e lire ne shetitoren e famshme te Selanikut “Tsimiski”. Darka ne nje nga tavernat me muzike live ..

DITA E TRETE….TE LIRE

Dita e KATERT: Mengjesi ne hotel. Shetitje panoramike e qytetit dhe nisja drejt TIRANES. Ndalesa rruges per pushime dhe kafe. Procedurat kufitare. Arritja ne Shqiperi. Perfundimi i programit dhe sherbimeve te agjencise.


 Çmimi  120  euro /personi        


Ne çmim perfshihen: Udhetimi me autobus komod, 3 nete akomodimi ne hotel me 3 yje me mengjes, guide profesionale e licensuar. Transferta hotel -kongres-hotel

Ne çmim nuk perfshihen: hyrjet ne vendet historike qe kerkojne pagese, dhe çdo gje qe nuk perfshihet ne paragrafin “Ne çmim perfshihen “.

Online Reservation

ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ В АЛБАНИИ

PRESENTAZIONE DI ALBESCRUISES

VERSION EN ESPAÑOL